Lördag 1 Maj

Istället för demonstration eller kortege med raggarbilar i stan (Norrköping), så blev det en resa til kompisen Peter i Åby och till sjön Glottern några km norrut.

Där blev det en promenad till Peters eka som han har restaurerat, tätat, putsat, tjärar och målat. I början läkte det in i båten, men nu flyter den förhoppningsvis hela sommaren.🙂

Det var lite kyligt, men solen värme då den var framme, men Peter hade tagit med sig kaffe som värmde.

Peter tjärar sin båt.

Söndag 25 April

Ja, nu känns det som det är vår, solen skiner om än lite kallt på förmiddagen och stor skillnad mot fredagen då det var iskallt regn med det är typisk aprilväder helt enkelt.

Var på kolonilotten och gjorde ordning komposten på kolonilotten. Den gamla var av trä och höll på att rasa ihop. Nu är det två nya av gallermodell.

Det blev att blanda torrt material med jord, gammalt gräsklipp och löv, det viktigaste är att blanda och man ska tydligen blanda med planteringsjord. Det var några maskar i botten på komposten och det luktade inte illa om den så det verkar som det finns liv i den.

Onsdag 21 April

Vad är det frågan om!? Borde inte vintern vara slut, det har snöat här i Norrköping. De verkar dock som det ska bli varmare till helgen. Typiskt aprilväder helt enkelt!

Installerad på Östra Promenaden i Norrköping

De sista på Jobbfabriken (se länk) har nu flyttat till Östra Promenaden från Kvarngatan. Det projekt jag ingår i är Social Media (se förklaring), vilket innebär att hjälpa företag/föreningar att komma ut på t.ex. Facebook, Twitter och Blogg.

En grupp har redan lagt ut Kolmården på Facebook och vars sida har 1.798 fans (2010-04-14), den lanserades 2010-03-29. --> Länk 

Inloggad :-)

Lördag 10 April

Idag var det däckbyte, så nu kan våren komma på allvar! 🙂

Söndag 4 April

Eländes...eländes datorer

Min morsas dator...relativt ny strejkade på långfredagen (alltid på en helgdag!). Både touchpad, mus och tangentbord slutade fungera. Retsamt nog fungerar allt annat!

Så det blev en resa till Alina för att ta ut en sprillans ny HP, med Windows 7. Sen blev det installation eller kanske man ska säga att datorn gjorde det mesta. Det var bara lite i slutet, att ställa in klockan och installera annat virusprogram.

Sen tog det en bra tid att hämta alla meddelanden i mailprogrammet, den hämtade även borttagna mail totalt ca. 3350 st.

Sen idag (Påskdagen) skulle köpa ett kabinett för att föra över det viktigaste från den gamla hårddisken, så var det stängt på "gubbdagiset"...typiskt!!!

Torsdag 25 Mars

Har lagt in lite släktforskninglänkar på datorn.

Onsdag 10 Mars 2010

Sitter här på Jobbfabriken på Kvarngatan i Norrköping. Lär mig sidor inom social media såsom Facebook, Twitter, blogg (Wordpress) och Flikr.

Måndag 22 Februari

Har börjat träna för ett tag sen, det var först 4 gånger då jag fick ett program som jag gå efter med flera övningar pålagda varje gång.

Det är bra med ett program så man inte gör fel och skadar sig och bara irrar runt. Så nu tänker jag gå 2 ggr/veckar på ett 10-kort. 

Började idag med 5 km på testcykel med ganska lätt motstånd. Sedan gjorde jag följde jag övningarna med "träningsmaskinerna". Sedan avslutade jag med ca. 20 minuter på löpbandet i ganska skaplig takt.